Despre noi Analize Rezultate Chestionare Contact
Acreditari       Aparatura       Personal       Linkuri utile       Drepturile si obligatiile pacientilor       Politica de confidentialitate      

Medserv - Laborator analize medicale

MEDSERV ofera servicii medicale atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, servicii adaptate permanent nevoilor si posibilitatilor clientilor nostri, constanta principala ramanand calitatea actului medical.

Laboratorul MEDSERV este amenajat si configurat conform celor mai recente reglementari din domeniu si dispune de o dotare tehnica de exceptie.

Laboratorul MEDSERV reprezinta un sistem integrat pentru efectuarea unei palete largi de investigatii de laborator cu cea mai mare rapiditate si în conditii de înalt profesionalism si acuratete, pentru a satisface exigentele medicilor colaboratori precum si solicitarile de analize cu plata din punctul de recoltare aflat în incinta laboratorului.

Aici se efectueaza analize de laborator uzuale de screening, precum si analize speciale pentru specialitatile chirurgicale, de medicina interna, reumatologie si obstetrica-ginecologie. Recoltarea probelor biologice pot fi efectuate atat la punctul de recoltare propriu, cat si la domiciliul clientului, la locul de munca sau la sediul firmei acestuia.